Thursday, November 18, 2010

Entry menggedik untuk hari ini !

 

Assalammualaikum!

Untitled

Kuang hajo kan kawan aku ni..hahaha! Aku saja je lah update status macam ni then di komennya macam ni. Orang yang betul-betul kenal aku je yang aku akan terima bila dia cakap aku gedik. Orang yang tak kenal aku, tengok diri ko sendirilah sebelum nak cakap aku gedik kan. Huh! Emo sekejap. Entah kenapa entah asyik nak emosi je aku hari ni. Maybe sebab aku baru dapat tahu yang boipren aku sakit kot. Sedih sangat aku rasa, macam nak pakai pintu suka hati yang doraemon punya. Terus ada depan boipren aku. Penatlah taip laju-laju and takda mood pun sebenarnya nak menaip. Just aku nak yang aku sangat merindui Muhamad Fazrul Hisham bin Zainol Rasid. Fuhh..semput aku sebut nama dia panjang-panjang. Tipu je areen, ko menaip je bukannya sebut laju-laju pon.

Dalindareen4912

Sekian entry menggedik saya untuk hari ini. Bebboii..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...